Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 260 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
Belag
- Weizenmehl, zum Bemehlen
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und gut abgetropft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 100 - 150 g Sardellen, ganz, frisch
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4h 50min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Vanilleglace
12 Std.
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Pizza mit Peperoni
1h 55 min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 godz.
Trenette mit Pesto
45min
Penne alla Puttanesca
35 min
Orangen-Schoko-Brownie
2 godz. 40 min
Tajine mit Seeteufelfilet und eingelegten Salzzitronen
1h 35 min
Peperoni-Vinaigrette
5min
Currywürstchen mit Linsen
1h