Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère in Stücken (3 cm)
- 200 g Emmentaler in Stücken (3 cm)
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 420 g Weisswein, trocken
- 20 g Kirsch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskatnuss, gemahlen
- ½ TL Paprika edelsüss
- 700 g Weissbrot, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5536 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebel-Käsewähe
1h 15 min
Älpler Magronen
45min
Basler Mehlsuppe
1h 10min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Nidletäfeli
2h
Knöpfli
50min
Älplermagronen
30min
Berner Rösti
40min
Älpler-Gratin
50min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Fondue moitié-moitié
20 min