Apparaten en accessoires
Chäsfondue
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Gruyère in Stücken (3 cm)600 g
-
Emmentaler in Stücken (3 cm)200 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)2 EL
-
Weisswein, trocken420 g
-
Kirsch20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskatnuss, gemahlen½ TL
-
Paprika edelsüss½ TL
-
Weissbrot in Würfeln (2 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
69 g
Calorieën
5536 kJ /
1322 kcal
Vetten
65 g
Koolhydraten
90 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
1.- August-Weggen
1u. 10min
Älpler Magronen
45min
Apfelwähe
1u. 15min
Älplermagronen
30min
Zwiebel-Käsewähe
1u. 15min
Zwiebelwähe
1u. 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1u. 10min
Älpler-Gratin
50min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Fondue moitié-moitié
20min
Berner Rösti
40min