Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salzige Karamelsauce
-
250
g Zucker
of 250 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker) - 200 g Rahm
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Salz
- 50 g Essig
Glacecreme
- ½ Vanillestängel, nur die Samen
- 600 g Vollmilch
- 200 g Rahm
- 30 g Zucker
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Risotto milanese
30min
Knöpfli
50 min
Honig-Glace
17 godz. 45 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Vanilleglace
12 Std.
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Fondue moitié-moitié
20 min
Fruchtglace
5min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min