Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 12 Crevetten, roh, mittelgross, geschält, entdarmt (ca. 180 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Salz
- 25 g rote Peperoni, in schmalen Streifen (2 mm x 5 cm)
- 110 g Ananas, frisch, in Stücken
- Wasser, zum Eintauchen der Beutel
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
of 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- ¼ roter Chili, frisch, entkernt, in Stücken
- 10 g pflanzliches Öl
- 20 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- 30 g Sojasauce
- 1 ½ TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 1 EL Korianderblätter, frisch, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla Puttanesca
35 min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Boeuf Bourguignon
2h
Risotto milanese
30min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Munder Safranrisotto
45min
Egli-Knusperli
1h
Scharfes Ingwer-Poulet
45min