Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 600 g Schweinefleisch, in Stücken, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (6 x 4 cm)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 200 g Rispentomaten, in Stücken
-
20 - 30
g Jalapeño Chilies aus der Dose, in Ringen
of 1 - 2 Chilies, frisch, entkernt, in Ringen - 120 g rote Peperoni, in Stücken (2 cm)
- 120 g grüne Peperoni, in Stücken (2 cm)
- 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 30 g Tomatenpurée
- 100 g Wasser
-
½
TL Hühnerbouillon Paste
of ½ Hühnerbouillonwürfel - 2 Avocados, reif
- 6 Maistortillas
- 100 g Sauerrahm
- 4 Stängel Koriander, frisch, Blätter abgezupft
- 1 Limette, geachtelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1875 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Crevettencurry
35 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Apfel-Pulled-Pork
8 Std. 20 Min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Pulled-Pork im Burger
3u.
Tex-Mex Burger
4h 25min
Flammkuchen mit Speck
40 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Hamburger mit Coleslaw
40 min