![Pulled-Pork im Burger Pulled-Pork im Burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DA902BF-A7DE-4E9D-9EE5-7413B4CBB2F3/Derivates/B19085B5-CB60-4912-AB52-4B0334F1716B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dampfbrötchen
- Öl, zum Einfetten
- 300 g Wasser
-
3
TL Trockenhefe
of 30 g frische Hefe, zerkrümelt - 500 g Weissmehl
- 2 TL Salz, feinkörnig
- Mehl zum Bemehlen
Pulled-Pork
- 1000 - 1200 g Schweineschulter, ohne Knochen
- 3 Knoblauchzehen
- 120 g rote Zwiebel (ca. 1 Zwiebel), in Hälften
- 110 g Karotte (ca. 1 Karotte), in Vierteln
- 80 g Staudensellerie (ca. 2 Zweige), in Vierteln
- 80 g Fenchelknolle (ca. 1/2 Knolle), fein geschnitten
- 2 Äpfel, sauer (z. B. Granny Smith), Kernen entfernt, in Achteln
- 40 g Olivenöl
-
2
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
of 2 TL Paprika edelsüss - 1 TL Senf
- ½ TL Chili, in Flocken, getrocknet
- 1 EL Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 80 g Essig
-
50
g Melassesirup
of 50 g Zuckerrohrsirup -
1
EL Hühnerbouillon
of 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Tomatenpurée
- 1 - 2 EL Milch, zum Bestreichen
- grüner Salat, als Beilage
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3745 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 40.7 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Apfel-Pulled-Pork
8h 20min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Schokoladenglace
12 Std.
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 Std. 40 Min
Burger-Brötchen
1 Std. 45 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Züri-Gschnätzlets
50 min