Fischknusperli mit Tartarsauce

Fischknusperli mit Tartarsauce

4.7 76 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

Tartarsauce
  • Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Essiggurken in Stücken (3 cm)
    60 g
  • Zwiebeln halbiert
    30 g
  • hartgekochtes Ei
    1
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    1 EL
  • Sonnenblumenöl
    250 g
  • Ei
    1
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Senf
    2 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
Fischknusperli
  • Bier (hell) oder 200 g Mineralwasser, kohlensäurehaltig
    200 g
  • Mehl
    150 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Backpulver
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Frittieröl
    1 l
  • Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
    500 g
  • Zitrone in Schnitzen
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 31 g
Calorieën 4710 kJ / 1137 kcal
Vetten 97 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...