Egli-Knusperli

Egli-Knusperli

4.8 36 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

Tartaresauce
  • Petersilie (20 g), Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Essiggurken in Stücken (3 cm)
    50 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    30 g
  • hartgekochte Eier
    2
  • Sonnenblumenöl
    250 g
  • Ei
    1
  • Zitronensaft
    2 TL
  • grobkörniger Senf
    2 TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    1 Msp.
Knusperli
  • Bier
    200 g
  • Weissmehl
    160 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Butter
    50 g
  • weisser Pfeffer
    ¼ TL
  • Frittieröl
    1 l
  • Eglifilets ohne Haut, je nach Grösse längs halbiert
    500 g
  • Weissmehl
    1 EL
  • Bio-Zitrone in Schnitzen
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 33.8 g
Calorieën 4600 kJ / 1098.9 kcal
Vetten 95.9 g
Koolhydraten 23.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...