Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Milch
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Päckchen Trockenhefe - 250 g Wasser, lauwarm
- 600 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Belag
- 300 g Mozzarella, in Stücken
- 2 - 3 EL Olivenöl, nativ
-
600
g Schweinswurst, geräuchert, in Stücken (2-3 cm)
of 600 g rohe Salsiccia, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 Std. 30 Min
Risotto milanese
30min
Café-de-Paris
30min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1 Std.
Glacé "Viennetta" mit Vanille und Schoggi
8 Std. 50 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45min
Bollywood Chicken Burger
4 Std.
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Trenette mit Pesto
45min