Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 120 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 TL Trockenhefe
- 350 g Mehl
- 30 g Milchpulver
- 1 Ei
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
Curry-Hähnchen-Füllung
- 1200 g Pouletschenkel, mit Haut (ca. 3 Stück), in Stücken (3 cm)
- 150 g gelbe Currypaste
- 20 g Currypulver, Madras
- ½ TL Salz
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 200 g Kokosmilch
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 godz. 30 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Pouletschenkel mit Mole verde
1h
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1h 30min
Pistazien-Glace
10 Std. 35 Min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1 godz. 55 min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min