Rindfleisch-Pie mit Bier

Rindfleisch-Pie mit Bier

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen

Ingrediënten

Rindfleisch Füllung
  • Olivenöl
    40 g
  • Rindsfleisch, ohne Knochen in Würfeln (2 cm)
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Lauch in Ringen
    150 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    15 g
  • dunkeles Bier
    330 g
  • Thymian, frisch Blätter abgezupft
    1 Stängel
  • Worcestershire Sauce
    1 EL
  • Fleischbouillon Paste
    ½ TL
    ½ Fleischbouillonwürfel
Teig und Fertigstellung
  • Weizenmehl
    150 g
  • Butter kalt, in Stücken
    65 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Eigelb verquirlt
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 39 g
Calorieën 2711 kJ / 647 kcal
Vetten 35 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...