Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Zweigchen frische Petersilie (nur die Blätter)
- 50 g Paniermehl
- 2 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, (250 g vom Rind und 250 g vom Schwein)
- 50 g Pinienkerne, unverarbeitet (optioneel)
- 20 g Olivenöl, zum Einfetten
- Mehl, zum Bemehlen
Spanische Sauce
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 EL Tomatenpurée (optioneel)
- 100 g Weisswein
- 300 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL Rindfleischextrakt
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 EL Petersilie, frisch, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2007 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 16.27 g
- Koolhydraten
- 11.31 g
- Vetten
- 40.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50min
Zitronenpoulet
50min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Kerala Fisch Curry
30min
Rindsstroganoff
45min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Züri-Gschnätzlets
50min
Schweinefilet an Senfsauce
30min