![Pouletpfanne mit Safran und Orange Pouletpfanne mit Safran und Orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/40857D93-4A35-49C9-8958-DDC62FA2C371/Derivates/6A679CD8-C9CA-44AC-BDB3-A1DDECC4BDB2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Orange, unbehandelt, nur die Schale
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 650 g Poulet ganz, ungekocht (1 ganzes Poulet, siehe Tipp)
- 200 g Zucchetti, in Stücken
- 1 TL feinkörniges Salz
- 150 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl, nativ
- 100 g Weisswein, trocken
- 1 Päckchen Safranpulver
-
200
g Hühner-Bouillon
of 200 g Wasser + 1 TL Hühnerbouillon, hausgemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2899 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45 Min
Zitronenpoulet
50 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1u.
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1u.
Schoggi-Crème
3u. 15min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min