Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti, fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten, fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
of 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Rindsvoressen
1h 50min
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Griechischer Salat
25min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15 min
Truffes-Variationen
45 Min
Schneller Regenbogensalat
10 Min