Das Weisse vom Ei-Omelette

Das Weisse vom Ei-Omelette

3.4 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
    150 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Scheiben
    30 g
  • Zucchetti fein geschnitten (2-3 mm)
    50 g
  • Tomaten fein geschnitten (2-3 mm)
    50 g
  • feinkörniges Salz
    ½ TL
  • Olivenöl, nativ
    1 TL
  • Wasser
    500 g
  • Bresaola in Tranchen
    50 g
    50 g Schweizer Bündner Fleisch, in Tranchen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 431 kJ / 103 kcal
Vetten 3 g
Vezels 17 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...