Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Passierte Tomaten
- 200 g Babymais, aus dem Glas, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 150 g Kefen, halbiert
- 1 Glas Sojabohnensprossen, frisch, (Abtropfgew. 160 g), abgetropft
- 1 rote Peperoni, in mundgerechten Stücken
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 10 g Sesamöl, geröstet
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 10 g Worcestershire Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 643 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paella mit Kidney-Bohnen
55 min
Griechischer Eintopf
45 min
Gemüsecurry
1h
Nasi goreng
50 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1h 55min
Gemüseeintopf
45 min
Chili non Carne
1h
Ingwer-Chili-Dressing
5min
Trenette mit Pesto
45 min