Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- 50 g Hartkäse, zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 50 g Mehl
- 500 g Milch
- 30 g Butter
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 6 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1327 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Eier-Canapés
10 min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme
45 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Marokkanische Bohnencrèmesuppe
35min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Tomaten-Omelette
45 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Zucchetti-Omelette
40 Min