Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- 50 g Hartkäse, zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 50 g Mehl
- 500 g Milch
- 30 g Butter
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 6 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1327 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1u.
Thon-Dip
5min
Poulet mit Kartoffelstock
1u. 15min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Peperonicremesuppe
20min