Gebackener Spinat mit Eiern

Gebackener Spinat mit Eiern

4.1 22 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Blattspinat, gefroren aufgetaut
    500 g
  • Hartkäse zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • natives Olivenöl extra
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Mehl
    50 g
  • Milch
    500 g
  • Butter
    30 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer gemahlen
    1 Prise
  • Eier
    6

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 1327 kJ / 317 kcal
Vetten 24 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...