Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon
of 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 300 - 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 200 g Schlagrahm, 30-40 % Fettgehalt
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Worcestershire Sauce
-
2
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (ca. 220 g), in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
of 2 Lachsfilets, gefroren, enthäutet (ca. 220 g), aufgetaut, in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1532 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 Min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 Min
Randen-Suppe
45 Min
Basilikumsuppe
25 Min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 Min
Champignoncremesuppe
20 Min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 Min
Spinat-Linsensuppe
50 Min
Erbsen-Crèmesuppe
40 Min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min