Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Zitrone
- 1 TL Dijonsenf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill, frisch
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g) (siehe Tipp)
- ⅛ TL Pfeffer, gemahlen
- Wasser, Wasser zum Eintauchen
- 1850 g Wasser
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 150 - 200 g Fenchelknolle, halbiert und in dünne Scheiben geschnitten
- ½ rote Zwiebel (ca. 30 g), halbiert und in dünne Scheiben geschnitten (optioneel)
- ½ Apfel, geviertelt und in dünne Scheiben geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Blumenkohl-Couscous
10 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1h 15min
Kürbissuppe
35 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min