Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Zitrone
- 1 TL Dijonsenf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill, frisch
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g) (siehe Tipp)
- ⅛ TL Pfeffer, gemahlen
- Wasser, Wasser zum Eintauchen
- 1850 g Wasser
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 150 - 200 g Fenchelknolle, halbiert und in dünne Scheiben geschnitten
- ½ rote Zwiebel (ca. 30 g), halbiert und in dünne Scheiben geschnitten (optioneel)
- ½ Apfel, geviertelt und in dünne Scheiben geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous-Salat
50 min
Randen-Hummus
10min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 Min
Grünes Poulet-Curry
55min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Blumenkohlsalat mit Nüssen und Süsskartoffeln
40 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 Std. 5 Min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min