Blumenkohl-Curry-Suppe

Blumenkohl-Curry-Suppe

3.5 29 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Blumenkohl in Röschen
    500 g
  • Wasser
    450 g
  • Kurkuma, gemahlen
    1 TL
  • Ingwer, frisch geschält, in dünnen Scheiben
    20 g
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Öl
    10 g
  • rote Currypaste
    1 TL
  • Mandeldrink ungesüsst
    300 g
  • Gemüsebouillon Paste
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Tomatenpüree
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Mandeln, gehobelt (optioneel) zum Garnieren
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 918 kJ / 221 kcal
Vetten 11 g
Vezels 9.5 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...