Blumenkohl-Curry-Suppe
TM5 TM6

Blumenkohl-Curry-Suppe

3.1 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g Blumenkohl, in Röschen
  • 450 g Wasser
  • 1 TL Kurkuma, gemahlen
  • 20 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
  • 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
  • 10 g Öl
  • 1 TL rote Currypaste
  • 300 g Mandeldrink, ungesüsst
  • 1 TL Gemüsebouillon
    of 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • 10 g Tomatenpüree
  • ½ TL Salz
  • 1 EL Mandeln, gehobelt zum Garnieren (optioneel)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
918 kJ / 221 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
16 g
Vetten
11 g
Vezels
9.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten