Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Fenchelsamen
- ½ TL Kreuzkümmel
- 1 TL Koriandersamen
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- frischer Ingwer, geschält, 2 cm
- 4 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Roter Chili, lang, nach Belieben entkernt
- 4 Zweigchen frischer Koriander
- 1 EL Olivenöl
- 100 g Karotten, in Stücken
- 2 Stängel Staudensellerie, in Stücken
- 100 g rote Peperoni, entkernt, in Stücken
- 2 EL Sojasauce
- 1 EL Tamarindenpaste (siehe Tipps)
- 1 EL Austernsauce (optioneel)
-
1
EL Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
of 1 EL Zucker - 900 g Wasser
- 300 g grüne Linsen, getrocknet, ganz (siehe Tipp)
- 500 g Rohe Wurst (z. B. Rind oder Schwein)
- 270 g Kokosnusscreme
- 60 g Erdnussbutter
- 150 g Brokkoli, in Röschen (3 cm)
- 150 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 100 g grüne Bohnen, frisch, gerüstet, in Dritteln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4092 kJ / 974 kcal
- Eiwitten
- 49.4 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 63.1 g
- Vezels
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Pouletcurry
35min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Munder Safranrisotto
45 min
Bunte Gemüseplatte
45 min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 Min
Gemüse-Eintopf
50min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Dinkel-Focaccia
2 godz. 30 min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Grünes Poulet-Curry
55 min