Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g Wasser
- 360 g Pflaumentomaten
- 500 g Aubergine (1-2 Stücke)
- 250 g Mozzarella, frisch (2 Kugeln)
- 6 Scheiben geräucherter Lachs (120-130 g)
- 1 Naturjogurt
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl, nativ
- 6 Basilikumblätter, zum Garnieren
- 30 g Mandelstifte, getoastet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 Min
Pilaw-Reis
40 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20min
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Pennette mit Schwertfisch und Rosmarin-Auberginen
50 Min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1 Std.
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1hod. 40min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8 Std. 10 Min