Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry
- 30 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Chilis, entkernt
- 2 Stängel Zitronengras, nur Inneres, in Stücken
- 1 Bund Koriander (ca. 20 g), samt Stielen, grob geschnitten
- 2 cm Ingwer, geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g Rohzucker
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz oder gemahlen
- 4 EL Sesamöl, geröstet
- 500 g Kokosmilch
- 250 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 40 g Fischsauce
- 1 EL Maisstärke
- 200 g Pak-Choi, in Streifen (2 cm)
- 150 g Auberginen nach Belieben geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g grüne Bohnen, tiefgekühlt, aufgetaut, in Stücken (2 cm)
-
60
g Mini-Maiskolben frisch, quer in Stücken (1 cm)
of 60 g Mini-Maiskolben, aus dem Glas, abgespült, abgetupft, quer in Stücken (1 cm) - 500 g Pouletgeschnetzeltes
- ¾ TL Salz
Reis
- 300 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Limette, in Schnitzen
- ½ Bund Koriander, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3458 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Crevettencurry
35 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.
Crevetten Sweet and Sour
40min
Thai-Nudelsuppe
35 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Munder Safranrisotto
45 min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min