Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- 1 ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1200 g Wasser
- 3 TL Erdnussöl
- 160 g Basmati-Reis
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 25 - 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Schalotten
- ½ - 1 grüner Chili, nach Wunsch entkernt
- 150 g weisse Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 150 g grüne Peperoni, in Streifen (1 cm)
- 150 g rote Peperoni, in Streifen (1 cm)
- 200 g Babymais, aus dem Glas
- 80 g Sojabohnensprossen, frisch
- 25 g Sojasauce
- ½ Bund Koriander, frisch, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1532 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Tricolore
35min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Asia-Gemüse süss-sauer
25 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 Min
Chili non Carne
1 Std.
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 Std.
Crevetten Sweet and Sour
40min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min