Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mais-Tomaten-Salsa
- 200 g Tomaten, in Stücken (3 cm)
- 20 g Limettensaft
- 1 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose Zuckermaiskörner (Abtropfgew.135 g), abgetropft
Paprika-Omelette
- ½ Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 4 Eier
- 1 ½ TL Senf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Paprika rosenscharf, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, gemahlen, nach Beliebn
- 1 rote Peperoni, in Streifen (4 cm x 5 mm)
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1240 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat
1h 5 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Mortadella-Gurken-Salat
10min
Nasi goreng
50min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 godz.
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Varoma-Brötli
2h 15min
Tomaten-Omelette
45 min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.