Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa

Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa

3.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 Portionen

Ingrediënten

Mais-Tomaten-Salsa
  • Tomaten in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Limettensaft
    20 g
  • Agavendicksaft
    1 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Zuckermaiskörner (Abtropfgew.135 g), abgetropft
    1 Dose
Paprika-Omelette
  • Petersilie, frisch ohne Stiele
    ½ Bund
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (3 cm)
    2
  • Eier
    4
  • Senf
    1 ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf gemahlen
    ¼ TL
  • Pfeffer, gemahlen nach Beliebn
    2 - 3 Prisen
  • rote Peperoni in Streifen (4 cm x 5 mm)
    1
  • Wasser
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 1240 kJ / 296 kcal
Vetten 12 g
Vezels 7.1 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...