Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pecorino, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pinienkerne, unverarbeitet
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g frischer Basilikum, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 130 g Olivenöl, nativ
- 1200 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Trenette
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Munder Safranrisotto
45min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 Std.
Risotto milanese
30min
Sauce béarnaise
20min
Asia-Gemüse süss-sauer
25min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 godz.
Portugiesische Crème brûlée
25min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 godz. 40 min
Peperoni-Risotto
35min