Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pecorino, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pinienkerne, unverarbeitet
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g frischer Basilikum, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 130 g Olivenöl, nativ
- 1200 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Trenette
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Risotto milanese
30min
Egli-Knusperli
1h
Vanilleglace
12h
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2 Std.
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Currywürstchen mit Linsen
1h
Cannelloni an Gemüsesauce
1h