
Apparaten en accessoires
Munder Safranrisotto
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Butter30 g
-
Risottoreis (z. B. Arborio oder Carnaroli)320 g
-
Tomaten entkernt, in Würfeln (2 cm)400 g
-
Safranfäden1 TL
-
Thymian, getrocknet1 EL
-
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Wasser700 g
-
Speckwürfeli50 g
-
Schinken in Tranchen, in Streifen50 g
-
Kalbsfleisch, geschnetzelt300 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Weisswein, trocken100 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
583 kcal /
2440 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland