Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- ½ - 1 TL Salz
- 30 g Öl
- 50 - 100 g rote Currypaste
- 200 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Karotten, in mundgerechten Stücken
- 600 g Pouletbrüstchen, in Würfeln (3 cm)
- 150 g grüne Erbsen, gefroren
- 2 - 3 Stängel Koriander, frisch, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1914 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 min
Crevettencurry
35 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Riz Casimir
45 min
Panang-Curry
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Risotto milanese
30 min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Munder Safranrisotto
45 min