Rindsvoressen

Rindsvoressen

4.5 94 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
4 Portionen

Ingrediënten

Rindsvoressen und Gemüse
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Butter
    1 EL
  • Rindsvoressen (Schulter), in Würfeln (3 cm)
    600 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Rotwein
    100 g
  • Wasser
    300 g
  • Mehl
    2 EL
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Stangensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
    250 g
  • Kürbis (z.B. Butternut), geschält, in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Pastinaken geschält, in Scheiben (5 mm)
    250 g
  • Birne (ca. 160 g), mit Kerngehäuse, in Scheiben (1 cm)
    1
Pasta
  • Wasser
    2000 g
  • Salz
    1 EL
  • Pasta, trocken (z. B. Papardelle oder Tagliatelle)
    300 g
  • Butter
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 45.6 g
Calorieën 2587 kJ / 612 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 79 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...