Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Älpler Magronen und Zwiebelschwitze
- 100 g Gruyère, in Stücken (ca. 3 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
- 450 g Wasser
- 300 g Vollrahm
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Äpfel, geschält, in Stücken (2 cm)
- 250 g Älplermagronen
- 40 g Mehl
- 160 g Zwiebeln, in feinen Ringen
- 30 g Bratbutter
Apfelmus und Fertigstellung
- 25 g Zitronensaft
- 20 - 40 g Zucker, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3642 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Risotto Cinque P
30 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Riz Casimir
45 Min
Älplermagronen
30 Min
Bündner-Spätzli
45 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Chügelipastetli
30 Min
Kartoffelstock nature
55min
Mailänderli
3 Std.