Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g grüne Peperoni, in Stücken (4 cm)
- 150 g rote Peperoni, in Stücken (4 cm)
- 60 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Cayennepfeffer
- 1 TL Paprika
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 40 g Tomatenpüree
- 400 g Cervelats, enthäutet, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 1 Dose Kidneybohnen, abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 290 g)
- 100 g saurer Halbrahm
- 3 Zweigchen Koriander, Blätter abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2321 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Älpler Magronen
45 min
Älpler-Gratin
50min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Chügelipastetli
30 min