Chili con Cervelat
TM6 TM5

Chili con Cervelat

4.7 (114 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g grüne Peperoni, in Stücken (4 cm)
  • 150 g rote Peperoni, in Stücken (4 cm)
  • 60 g Schalotten
  • 2 Knoblauchzehen
  • 20 g Olivenöl
  • ½ TL Cayennepfeffer
  • 1 TL Paprika
  • ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
  • 40 g Tomatenpüree
  • 400 g Cervelats, enthäutet, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
  • 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
  • 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
  • ½ TL Salz
  • 1 Dose Kidneybohnen, abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 290 g)
  • 100 g saurer Halbrahm
  • 3 Zweigchen Koriander, Blätter abgezupft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2321 kJ / 559 kcal
Eiwitten
32 g
Koolhydraten
34 g
Vetten
32 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten