Chili con Cervelat

Chili con Cervelat

4.7 142 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • grüne Peperoni in Stücken (4 cm)
    150 g
  • rote Peperoni in Stücken (4 cm)
    150 g
  • Schalotten
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    20 g
  • Cayennepfeffer
    ½ TL
  • Paprika
    1 TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ¼ TL
  • Tomatenpüree
    40 g
  • Cervelats enthäutet, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
    400 g
  • gehackte Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Kidneybohnen abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 290 g)
    1 Dose
  • saurer Halbrahm
    100 g
  • Koriander Blätter abgezupft
    3 Zweigchen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 2321 kJ / 559 kcal
Vetten 32 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...