Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
-
400
g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
of 2 Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Würfeln (2-3 cm) - 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz Casimir
45 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min
Beerencake
1h 15min