Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g natives Olivenöl extra
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Stücken
- 170 g grüne Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 170 g rote Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 850 g Geflügelbouillon
- 1 Prise Paprikapulver
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- ½ TL Salz
- 350 g weisser Rundkornreis
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder gefroren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 27.37 g
- Koolhydraten
- 47.83 g
- Vetten
- 29.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Rindsvoressen
1h 50min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Ghackets mit Hörnli
30min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Klassische Lasagne
2h
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Poulet-Speck-Auflauf
1 godz. 10 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min