Älplermagronen

Älplermagronen

4.4 165 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Gruyère
    60 g
  • Wasser
    600 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
    1 TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
  • Halbrahm
    300 g
  • Kartoffeln, festkochend geschält, in ca. 2 cm grossen Würfeln
    400 g
  • Äpfel (z.B. Boskoop), geschält, in Stücken
    500 g
  • Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (7 Min.)
    250 g
  • Speck, gewürfelt
    150 g
  • Zwiebeln in Ringen
    2
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    2
  • Zitronensaft
    20 g
  • Zucker
    50 g
  • Zimt nach Belieben
    ½ TL
  • Pfeffer nach Belieben

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 3702 kJ / 886 kcal
Vetten 43 g
Koolhydraten 95 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...