Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Wasser und etwas mehr kochendes Wasser zum Einweichen der Nudeln
- 200 g Reisnudeln, getrocknet
- 3 EL Erdnussöl
- 40 g Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
- 1 EL Palmzucker
- 1 EL Fischsauce
- 1 EL Sojasauce
- 2 EL Tamarindenpaste
- ½ TL Chili, gemahlen
- 80 g Karotten, in Stücken (3 cm)
-
60
g Schalotten, halbiert
of 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm) - 2 Knoblauchzehen
- 200 g Pouletbrüstchen, in Streifen (1 cm)
- 200 g Tofu, fest, gewürfelt (1 cm)
- 200 g Sojabohnensprossen, frisch
- 2 Eier, verquirlt
- 2 Limetten, in Spalten, zum Garnieren
- Chili, in Flocken, getrocknet zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1968 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40 min
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Burrito
45 min
Munder Safranrisotto
45 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Riz Casimir
45 min
Älplermagronen
30 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.