Apparaten en accessoires
Peperoni-Salat
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
2 Portion
Ingrediënten
-
Tortilla-Chips (z.B. Paprika)20 g
-
schwarze Oliven, entsteint40 g
-
Petersilie, frisch abgezupft½ Bund
-
Olivenöl20 g
-
Weissweinessig10 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Zucker1 - 2 Prise
-
Peperoni, gemischt rot und gelb (ca. à 200 g), in Streifen (3 cm)2
-
Avocado klein, reif, in Würfeln (1 cm)1
-
Feta zerkrümelt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
2490 kJ /
595 kcal
Vetten
51 g
Vezels
11.6 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Natürlich schnell DE
44 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3u.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Fitness-Salat
10min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Griechischer Salat
25min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1u.
Schneller Regenbogensalat
10min
Rüeblisalat
15min
Zucchettibeilage
30min
Randensalat
10min