Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mandeln, geröstet
- 2 Eier, hartgekocht
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1200 g Pouletoberschenkel, mit Haut
- 200 g Weisswein
- 50 g Wasser
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 50.62 g
- Koolhydraten
- 5.17 g
- Vetten
- 35.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1u. 30min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1u. 35min
Boeuf Bourguignon
2u.
Risotto milanese
30 Min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2h 40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1u.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Poulet-Speck-Auflauf
1 Std. 10 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1u.
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min