Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 230 g Crevetten, klein, geschält
- 230 g Lachskotelett, frisch, in Würfeln (1-2 cm)
- 30 g Brandy
- 670 g Wasser, vorzugsweise kalt
- 1 ½ TL Salz
- 1 EL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 4 Stängel Schnittlauch, frisch, zerkleinert (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Thon
35 min
Hörnlisalat
35 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Rindsstroganoff
45 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h