Tortiglioni mit Lachs und Crevetten

Tortiglioni mit Lachs und Crevetten

3.3 23 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten
    30 g
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Crevetten, klein, geschält
    230 g
  • Lachskotelett, frisch in Würfeln (1-2 cm)
    230 g
  • Brandy
    30 g
  • Wasser vorzugsweise kalt
    670 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Tomatenpurée
    1 EL
  • Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni von bester Qualität
    350 g
  • Schnittlauch, frisch zerkleinert (0,5 cm)
    4 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 30 g
Calorieën 2092 kJ / 500 kcal
Vetten 14 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...