Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Rindsroastbeef, in Streifen (ca. 7 x 1,5 cm)
- 140 g Tomatenpurée
- 300 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 8 - 10 Zweigchen frische Petersilie, zerhackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Gulaschsuppe
1h 5min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Klassische Lasagne
2h 5min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min