Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min
Risotto milanese
30min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50min
Butter Chicken
50min
Coq au vin
2 godz.
Pouletfrikassee mit Spargel
1 godz.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Trenette mit Pesto
45min
Züri-Gschnätzlets
50min
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min