Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, frisch, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie, Stange, in Stücken (1,5 cm)
- 1 Bund Peterli, glattblättrig, abgezupft
- 100 g Lauch, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Rüebli, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 900 g Wasser
-
1000
g Kalbsschulter, in
Würfel (2–3 cm) - 500 g Champignons, frisch, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Rahm
- 2 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Hackbraten mit Pilzen
1h 30min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Stroganoff
45 min
Coq au vin
2 godz.
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min