Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Frühlingszwiebeln, mit ca. 3 cm vom Grünen
- 20 g Sesamöl, virgin
- 450 g Karotten, in Stücken
- 130 g Wasser
-
10
g japanische Sojasauce (oder Shoyu), z. B. Tamari
of 10 g Sojasauce - 600 g Pouletbrustfilets, in Stücken (ca. 3 cm)
- 200 g Shiitake-Pilze, frisch, in Vierteln
-
100
g Sojabohnensprossen, frisch
of 100 g Sojasprossen, aus dem Glas - 10 g Ingwer, geschält und fein geschnitten
-
1
TL rote Currypaste
of 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen, nach Beilieben - 150 g Reisnudeln, dünn
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Panang-Curry
45 Min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1hod. 40min
Chicken Teriyaki
45 Min
Crevetten Sweet and Sour
40 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min