Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Olivenöl
- 70 g Balsamico
- 80 g Weisswein
- 80 g Honig
- 20 g Dijonsenf
- 1 EL frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 Knoblauchzehe
-
4
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (150 g pro Filet)
of 4 Lachsfilets, gefroren, enthäutet, aufgetaut (150 g pro Filet) - ½ TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Zucchetti, ganz
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Poulet-Pilaw
45min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 Min
Crevettencurry
35 Min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55min