Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
TM6 TM5

Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf

3.4 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

Marinade

  • 50 g Zwiebeln, halbiert
  • 1 roter Peperoncino, entkernt, in Stücken (3 cm)
  • 15 g Sonnenblumenöl
  • 50 g Sojasauce
  • 20 g Akazienhonig

Kabeljau und Stampf

  • 600 g Wasser
  • 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
  • 4 Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
  • 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (1 cm)
  • 30 g Kresse
  • ¾ TL Salz
  • 30 g Zitronensaft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1448.4 kJ / 345.6 kcal
Eiwitten
31.6 g
Koolhydraten
37.5 g
Vetten
6.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten