Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Peperoncino, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 15 g Sonnenblumenöl
- 50 g Sojasauce
- 20 g Akazienhonig
Kabeljau und Stampf
- 600 g Wasser
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
- 4 Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (1 cm)
- 30 g Kresse
- ¾ TL Salz
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süsskartoffelstock
1 godz.
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Kürbiscurry mit Poulet
45 min
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Fisch Curry
35min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min
Crevetten Sweet and Sour
40min