Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Peperoncino, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 15 g Sonnenblumenöl
- 50 g Sojasauce
- 20 g Akazienhonig
Kabeljau und Stampf
- 600 g Wasser
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
- 4 Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (1 cm)
- 30 g Kresse
- ¾ TL Salz
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25 min
Süsskartoffelstock
1h
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30min
Risotto milanese
30min
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20min
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Coq au vin
2h
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min