Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Lachsfilets, gefroren, enthäutet und aufgetaut oder frisch
- 1 Zitrone, nur Saft
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 4 Stängel frischer Rosmarin, nur Blätter
- 1 Orangen, Saft und Schale
- 500 g Wasser
- 250 g Couscous
- 80 g Brunnenkresse, nur Blätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3204 kJ / 767 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Poulet-Pilaw
45 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz. 20 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.