Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 250 g Hartweizenkörner, parboiled (z.B. Sonnenweizen von Ebly)
- 100 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 1 Dose Zuckermais (Abtropfgew. 265 g), abgetropft (z.B. Texas Mix)
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (ca. 5 mm)
- 30 g Olivenöl
- 50 g Weissweinessig
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Paprika edelsüss
- 50 g Rucola, Blatt, in Streifen
- 100 g Feta, in kleinen Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat
30min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Poulet-Pilaw
45min
Schneller Regenbogensalat
10 Min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Peperoni-Salat
20 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Linsensalat mit Randen und Feta
30min