Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt
of 2 TL Trockenhefe -
400
g Pizzamehl
of 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Füllung
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Peperoni, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, frisch, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 2 rote Chili, frisch, scharf, frisch, entkernt
- 20 g Milch, zum Bestreichen
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta mit Pilzragout
45min
Riz Casimir
45min
Spinatwähe
55min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Pizza vier Jahreszeiten
1h 30min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Crevettencurry
35 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min