Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Pasta, trocken (z.B. Farfalle oder Penne)
- 500 g Wasser und mehr zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 150 g Emmentaler Käse, in Stücken
- 800 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 120 g Schinkenwürfel
- 3 Eier
- 200 g Rahm
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3225 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirz-Pasta
35min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Älpler-Gratin
50min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Lauch-Penne-Pot
30min