Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Pasta, trocken (z.B. Farfalle oder Penne)
- 500 g Wasser und mehr zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 150 g Emmentaler Käse, in Stücken
- 800 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 120 g Schinkenwürfel
- 3 Eier
- 200 g Rahm
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3225 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Pizza "Tricolore"
1h 45 min