Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten
-
1
roter Chili, alle Sorten, pikant, klein, entkernt
of 1 Prise Chili, gemahlen, pikant, klein, entkernt - 20 g Olivenöl, nativ
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- ½ Salz
- 700 g Wasser
- 1 l Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne Rigate, von bester Qualität
- 300 g Brokkoliröschen, in Hälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirz-Pasta
35min
Riz Casimir
45 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Spaghetti Carbonara
35min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 min