Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten
-
1
roter Chili, alle Sorten, pikant, klein, entkernt
of 1 Prise Chili, gemahlen, pikant, klein, entkernt - 20 g Olivenöl, nativ
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- ½ Salz
- 700 g Wasser
- 1 l Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne Rigate, von bester Qualität
- 300 g Brokkoliröschen, in Hälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Bernerplatte
1h 15min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Risotto milanese
30 Min
Pastasalat mit Gemüse
1h
Polenta mit Pilzragout
45 min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Asiatische Gemüsereispfanne
55 Min
Spaghettini mit Peperoni
50min