Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
of ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- Wasser zum Kochen der Pasta
- Salz zum Kochen der Pasta
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 20 g Butter
- 200 g Rohschinken, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3305 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 min
Rizi Bizi
35 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 min
Ditalini mit Erbsen
35 min
Älpler-Gratin
50 Min