Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Gruyère, rezent, in Stücken (3 cm)
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken (1 cm)
- 200 g Vollmilch
- 100 g Wasser
- 20 g Butter
- 1 TL Salz
- 230 g Zucchetti, in Würfeln (1 cm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eier
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen (4 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2221 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Hörnlisalat
30 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 Min
Gemüsewähe (TM6)
25min
Älpler-Gratin
50 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min