Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
- 250 g Hörnli
-
10
g Kerbel, frisch, etwas zerzupft
of 10 g Petersilie - 30 g Tomaten, getrocknet, in Öl, abgetropft
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 150 g Zucchetti, halbiert, in feinen Streifen
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 25 g Weissweinessig
- 50 g Rucola grob gehackt oder zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1135 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 265 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Gemüsewähe
1h
Lauch-Käsewähe
1h 5 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10 min
Hörnlisalat
30 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 min
Randensalat
10min
Kartoffelstock nature
55 min
Peperoni-Risotto
35 min